En række muligheder til ethvert behov


Uanset om du har brug for et
simpelt olieskift, regelmæssige dæktrykkontroller eller en større motor reparation, har vi dig helt dækket ind med vores fulde udvalg af vedligeholdelses- og reparationsmuligheder.

Vores team af mekanikere har ekspertisen og viden til at gennemgå dit køretøj og bestemme hvad der ville være en fordel at gøre for at forbedre din bils ydeevne.

Book din aftale og besøg os i dag for at opleve det bedste fra vores udvalg af reparationer.

58 50 65 75
eller

Hvad laver vi?

VISUEL INSPEKTION AF DIN BIL

Vores mekanikere vil efterse dit køretøj hele vejen rundt, for at se om der eventuelt skulle være nogle vigtige komponenter eller sliddele der burde skiftes.

SERVICEEFTERSYN

Ved et serviceeftersyn vil der typisk blive skiftet olie og oliefilter på din bil. – Der kan eventuelt være tillæg som vil blive pålagt ekstra arbejde.

A/C SERVICE

Vedligeholdelse og service af dit klimaanlæg er afgørende for komfortfaktoren i dit køretøj, så du kan undgå beskadigelser på anlægget, eller unødig lugt i kabinen.

HJULSKIFTE

Hos os tager vi også hånd om dine hjul, de vil blive efterset for eventuelle beskadigelser eller “sivepunkteringer” – Vi kan hos os også montere nye dæk og afbalancere hjul.

FEJLFINDING

Skulle der være problemer med din bil – eksempelvis en motorlampe der lyser – eller synes du bilen kører dårligt, kan vi hos os også klare den slags med en tester og løse problemet der eventuelt skulle være.

SKADER

Skulle du være uheldig og komme ud for at få lavet en skade på din bil, klarer vi også den slags. – Vi tager os af alt arbejdet med taksator og forsikringsselskabet.

Timepris (Svend) inkl. moms

550,-

Timepris (Lærling) inkl. moms

350,-

Timepris pladearbejde inkl. moms

550,-

Priser på ydelser

OBS! Reservedele og olier er ikke inkluderet i prisen.
OBS! Reservedele og olier er ikke inkluderet i prisen.
OBS! Reservedele og olier er ikke inkluderet i prisen.
OBS! Pollenfilter er ikke inkluderet i prisen.

Hos Slagelse Autoservice får du ALTID gratis påfyldning af op til 2 ltr sprinklervæske ved service!

Følg os på Facebook, og få gode råd, tips og vejledning.

logo-facebook
Slagelse Autoservice © 2021. All Rights Reserved.